Verzekering voor uw
Nissan Figaro

Nissan Figaro

Nissan Figaro verzekering

De Nissan Figaro is een retro-auto, geproduceerd als cabriolet door de Japanse autofabrikant Nissan.

De Figaro werd voorgesteld tijdens de Tokyo Motor Show van 1989 met de slogan Back to the Future. De eerste 6.000 exemplaren gingen zo vlot van de hand dat Nissan besloot er nog 14.000 bij te bouwen. Ze werden verkocht aan diegenen die een winnend lot hadden getrokken in een loterij die door Nissan werd georganiseerd. Alle Figaro's hebben het stuur aan de rechterkant. Ze zijn uitgerust met airconditioning, een open dak, een cd-speler (de eerste auto waarin dit standaard werd voorzien), een automatische versnellingsbak met drie versnellingen en lederen zetels. De motor van 1.000 cc is voorzien van een turbolader. De auto heeft een topsnelheid van 160 km/u. (Bron: Wikipedia)

 

1 Gegevens voertuig

2 Voorkeuren

3 Club & Taxatie

4 Persoonsgegevens

Controleer de gegevens en vul ontbrekende gegevens aan.

We missen nog wat gegevens

Kg

We missen nog wat gegevens

Is de auto getaxeerd?
Bent u aangesloten bij een Club?

We missen nog wat gegevens

We missen nog wat gegevens

Vul je voorkeuren voor de verzekering in

We missen nog wat gegevens

We missen nog wat gegevens

Vul je persoonsgegevens in.

We missen nog wat gegevens

We missen nog wat gegevens

 

Landingspagina

Volvo 850 verzekering

Midden jaren 80 had Volvo te maken met een imagoprobleem. Ze werden naar hun zin te veel gezien als een merk voor het oudere publiek. Daarop besloten ze een moderne, veilige, maar ook sportieve auto te ontwikkelen met voorwielaandrijving, hetgeen voor Volvo nieuw was. De auto moest een ruime familieauto worden met moderne rijeigenschappen en met veel aandacht voor de veiligheid. Volvo heeft veel geld gestoken in het ontwerp, waardoor de Volvo 850 (en zijn opvolgers) een van de meest doorontwikkelde auto's is in zijn klasse.De Volvo 850 beschikt ondanks zijn hoekige lijnen over een goede aerodynamica. De estate-versie heeft lange, verticale achterlichten welke de volledige D-stijl bedekken, onder meer voor betere zichtbaarheid in glooiend terrein. Het was de eerste auto met dit type achterlichten en al snel werd dit ontwerpitem overgenomen door andere autofabrikanten. (Bron : Wikipedia)

De Volvo 850 kunt u bij Advies Verzekerd! als klassieker voor hobbymatig gebruik met een beperkt kilometrage verzekeren maar ook als Youngtimer voor dagelijks,- en /of zakelijk gebruik met een onbeperkt kilometrage. Bijna iedere auto vanaf 8 jaar oud kan door ons op basis van vaste taxatie (Art 7:960 BW) worden verzekerd.

Voordelen van onze speciale Volvo 850 verzekering voor u:

  • Speciaal bedoeld voor uw Volvo 850
  • Zeer scherpe premies met zeer uitgebreide dekking
  • Verzekeren op basis van aanschafwaarderegeling of vaste taxatie
  • Mogelijkheden voor zowel zakelijke, - als privé auto’s
  • Tot wel 85% korting op basis van schadevrije jaren en
  • twee auto’s met dezelfde korting verzekeren
  • Gecertificeerd en beëdigd adviseurs die uw vragen kunnen beantwoorden en u begeleiden bij het omzetten van uw verzekering.
  • Wanneer u kiest voor de Volvo 850 verzekering van Advies Verzekerd! helpen wij u graag bij het overstappen naar uw nieuwe verzekering.

Print deze opzegbrief uit, vul uw gegevens in en onderteken de brief. Wanneer u de brief aan ons mailt of stuurt regelen wij de opzegging. U kunt ook uw huidige verzekering naar ons laten overvoeren, met deze brief.

Verzekeraars mogen niet meer stilzwijgend contracten verlengen. Loopt uw verzekering minimaal een jaar bij dezelfde verzekeringsmaatschappij, dan kunt u de verzekering opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. U kunt dan na een maand direct met uw Volvo 850 bij ons verzekerd zijn.