Verzekeren op chassisnummer

Verzekeren op chassisnummer

Wilt u een buitenlands motorvoertuig of een motorvoertuig zonder kenteken of met een buitenlands (export)kenteken verzekeren? Wij verzekeren uw motorvoertuig met een Nederlandse verzekering op chassisnummer. De duur van de verzekering is 14 dagen en de premie is afhankelijk van het soort voertuig. Klik op de links hieronder om de premies te zien. U kunt betalen via IDEAL of via BANCONTACT (voor onze Belgische klanten). Zodra de betaling is ontvangen sturen we u de groene kaart op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur per e-mail en kunt u direct rijden.


LET OP: voor voertuigen met een Nederlands kenteken geldt dat het kenteken bij de RDW moet zijn aangemeld voor export en dat u een export kenteken heeft ontvangen van de RDW. Anders kunnen wij de verzekering niet voor u aanvragen.


Mocht er wel aanvraag ingediend worden op Nederlands kenteken maar blijkt er geen exportstatus bekend te zijn of er om een andere reden geen verzekering kan worden afgegeven voor het aangevraagde chassisnummer, dan zijn wij genoodzaakt om

€ 25,00 in rekening te brengen en het restant wordt dat aan u teruggestort.