Verzekeren op chassisnummer (vrachtauto)

Verzeker uw vrachtauto-trekker op chassisnummer.

De verzekering voor een motorvoertuig vanaf vanaf 3.500 kg (vrachtauto-trekker) voor 15 dagen kost € 150,- inclusief kosten en belasting. Let op, voor het verzekeren van een combinatie (trekker+oplegger / solo+aanhanger) MOET u een aparte verzekering voor de aanhanger afsluiten. Als u het vragenformulier volledig invult en aan ons verstuurt krijgt u direct een e-mail met een betaallink naar IDEAL of naar BANCONTACT (voor onze Belgische klanten). (let op: deze e-mail kan in uw spambox terechtkomen!) Zodra de betaling van € 150,- is ontvangen sturen we u de groene kaart per e-mail en per post.

LET OP! Alleen als we uw aanvraag en betaling op WERKDAGEN voor 17.00 uur ontvangen, heeft u dezelfde dag de groene kaart per e-mail in uw mailbox. De dekking is pas van kracht wanneer wij de groene kaart hebben afgegeven.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om op dit moment een verzekering op chassisnummer af te sluiten voor auto’s zonder Nederlands kenteken, wij proberen een oplossing voor u te regelen.