Wie is Advies Verzekerd!?

Advies Verzekerd! is het kantoor van Joost en Noes Kam en Sjoert Stel, door Joost en Noes Kam gestart in 1997. We zijn met niets begonnen, vanaf de zolderkamer thuis. Nu, ruim 25 jaar later en sinds de samenwerking met Sjoert Stel in 2011 zijn we uitgegroeid tot een assurantiekantoor met ruim 5.500 relaties en werken we vanuit ons eigen pand in Meppel.

Joost Kam Eigenaar en oldtimerspecialist

Noes Kam Eigenaar en administratieve ondersteuning

Sjoert Stel Eigenaar en youngtimerspecialist

Willemien Stel administratieve ondersteuning.

Wij zijn beëdigd financieel dienstverleners als bedoeld in artikelen 3:8, eerste lid, en 4:9, eerste lid, van de Wet op het financieel toezicht (Regeling eed of belofte financiële sector)

Gedreven in het vak, gek op auto's.

Advies Verzekerd! is een allround assurantiekantoor, maar is volledig gespecialiseerd en toegerust op het verzekeren van (semi-) klassieke motorvoertuigen en youngtimers. Een specialisme, ontstaan uit onze eigen passie en interesse voor auto's en motoren. Wij hebben benzine in onze aderen. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze uitstekende contacten met diverse verzekeraars, staat garant voor snel en deskundig advies, voor maatwerk en aantrekkelijke premies en heldere voorwaarden.

Wij kunnen uw youngtimer (en uw klassieker) voor hobbymatig,- privé,- en/of zakelijk gebruik al vanaf een leeftijd van 8 jaar oud verzekeren op basis van vaste taxatie (artikel 7:960 BW) voor tarieven waar anderen u slechts een WA dekking kunnen of willen aanbieden. Kilometrages? Tussen 0 en 99.999 kilometers per jaar. Alles is mogelijk!