Wie is Advies Verzekerd!?

Gedreven in het vak, gek op auto's.

Advies Verzekerd! is een allround assurantiekantoor en is daarnaast volledig gespecialiseerd en toegerust op het verzekeren van (semi-) klassieke motorvoertuigen en Youngtimers. Een specialisme, ontstaan uit onze eigen passie en interesse voor auto's en motoren. Wij hebben benzine in onze aderen. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met onze uitstekende contacten met diverse verzekeraars, staat garant voor snel en deskundig advies, voor maatwerk en aantrekkelijke premies en heldere voorwaarden.

Wij kunnen uw youngtimer (en uw klassieker) voor hobbymatig,- privé,- en/of zakelijk gebruik al vanaf een leeftijd van 8 jaar oud verzekeren op basis van vaste taxatie (artikel 7:960 BW) voor tarieven waar anderen u slechts een WA dekking kunnen of willen aanbieden. Kilometrages? Tussen 0 en 99.999 kilometers per jaar.

Daarnaast bieden wij meerdere verzekeringsoplossingen voor uw particuliere huispakket en voor zakelijke verzekeringen.

Advies Verzekerd! is door Joost en Noes Kam gestart in 1997.

Sinds januari 2011 is Sjoert Stel als medevennoot toegetreden tot Advies Verzekerd!

In 2016 is ook Willemien Stel er bij gekomen, in eerste instantie ter ondersteuning maar inmiddels, na het behalen van de diverse diploma’s doorgegroeid naar adviseur schadeverzekeringen.

Inmiddels hebben Joost en Noes er voor gekozen om na meer dan 30 jaar in verzekeringsvak werkzaam te zijn, nog een paar jaren wat anders te gaan en zijn zij geen vennoot meer.

Na ruim 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een assurantiekantoor met ruim 5.500 relaties.

Sjoert Stel Eigenaar en specialist in verzekeren getaxeerde en bijzondere voertuigen

Willemien Stel Eigenaar en adviseur schadeverzekeringen

Wij zijn beëdigd financieel dienstverleners als bedoeld in artikelen 3:8, eerste lid, en 4:9, eerste lid, van de Wet op het financieel toezicht (Regeling eed of belofte financiële sector)